Όπως ήθελε η φύση: Ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες για μια εντελώς φυσική μεταμόσχευση μαλλιών;

Οι σημερινές προηγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης δίνουν εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα που μοιάζουν σαν τα μεταμοσχευμένα μαλλιά να είναι τα αρχικά μαλλιά του ασθενούς, επιτρέποντάς του να επιστρέψει στην ζωή του και να αισθάνεται άνετος και σίγουρος χωρίς κανείς να παρατηρήσει ότι έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών. Αλλά πώς μπορείτε να έχετε μεταμόσχευση με πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα? Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει!

Σε δύο πράγματα μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε.
Πρώτον: Κανείς δεν θέλει να μοιάζει σαν να έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.
Αυτό μας οδηγεί στη δεύτερη προϋπόθεση: η λέξη-κλειδί σε κάθε υψηλής ποιότητας και επιτυχημένη μεταμόσχευση είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτή που μοιάζει ως η πιο "φυσική". Αυτή είναι επίσης η φράση που πρέπει να υπάρχει μπροστά στα μάτια όποιου ειδικού σχεδιάζει και εκτελεί μεταμόσχευση, καθενός που υποτίθεται ότι κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει τη μεταμόσχευση να φαίνεται εντελώς φυσική, «όπως δημιούργησε η φύση».

Αλλά πώς μπορεί κανείς να πάρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα που φαίνεται τόσο φυσικό στον ασθενή που κανείς δεν μπορεί να υποψιασθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση;

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για φυσική μεταμόσχευση

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρεί τόσο η κλινική όσο και αυτός που κάνει την εμφύτευση.
Η συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες απαιτεί πολύ υψηλή ικανότητα (επομένως φτηνές κλινικές με ανειδίκευτο προσωπικό δεν είναι σε θέση να εκτελέσουν μια τέτοια είδους επέμβαση), εξοπλισμό και εργαλεία που είναι υψηλής ποιότητας και ακριβή (και επομένως το κόστος τους είναι πολύ υψηλότερο), σχολαστικός σχεδιασμός, μεγαλύτερος χρόνο θεραπείας, διαχωρισμό των τριχοθυλακίων κάτω από μικροσκόπιο υψηλής ευκρίνειας (HD), απαιτούν περισσότερους πόρους, περισσότερη εμπειρία και πολύ, πολύ περισσότερη εξειδικευμένη πρακτική και τεχνική από την πλευρά εκτέλεσης από την κλινική.

Οι παράμετροι για τη δημιουργία μιας εντελώς φυσικής εμφάνισης

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια τέχνη από το Α έως το Ω.
Υπάρχουν τόσες πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη: δομή προσώπου, μετωπικοί μυς, εθνικότητα, τύπος μαλλιών, ποιότητα μαλλιών, πάχος μαλλιών, κατάσταση και ποιότητα της δότριας περιοχής, επιλογή πυκνότητας και κατανομής και πολλά άλλα.

Προκειμένου το μόσχευμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό, είναι απαραίτητο να συλλεχθούν επαρκείς ποσότητες και να επιτευχθούν μέγιστες πυκνότητες κυρίως στη γραμμή των μαλλιών και στην πρόσθια περιοχή, να χρησιμοποιηθεί δε στην πρόσθια γραμμή εναλλασσόμενης πυκνότητας μαλακά και δυνατά τριχοθυλάκια, να μεταμοσχευθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, στη σωστή γωνία, με τη σωστή κλίση των μαλλιών, και όταν λέμε σωστά, εννοούμε τόσο γενικά όσο και ειδικά προς κάθε ασθενή.

Και τι γίνεται με τον αριθμό των τριχοθυλακίων;
Υπάρχουν εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν, ότι μόνο ο αριθμός των τριχοθυλακίων μετράει. Υπάρχουν εκείνοι που θα σας υποσχεθούν μια σειρά μεγεθών φανταστικών και αποκομμένων από την πραγματικότητα. Υπάρχουν εκείνοι που θα σας πουν αυτό που πραγματικά θέλετε να ακούσετε, ακόμα κι αν δεν είναι αληθινή κατάσταση που αντανακλάται στο κεφάλι σας και δεν συνδέεται με την υφιστάμενη κατάσταση σας.

Πώς ξέρουμε λοιπόν πόσα τριχοθυλάκια θα χρειαστούμε;

Υπάρχουν ασθενείς που, με μόνο 3.000 τριχοθυλάκια, θα είναι αρκετά για την αποκατάσταση τους και υπάρχουν ασθενείς που, ακόμη και με 5.500 τριχοθυλάκια, θα χρειαστούν πρόσθετη συμπληρωματική θεραπεία μετά από ένα χρόνο.

Αφήστε το στο γιατρό.

Ένας πραγματικός επαγγελματίας γιατρός, αυτός που έχουν περάσει χιλιάδες ασθενείς κάτω από τα χέρια του και της ομάδας του, που ξέρει πώς να δημιουργήσει το πιο φυσικό αποτέλεσμα για εσάς, σύμφωνα με τις φυσικές σας ιδιαιτερότητες - ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει να χαμογελάτε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη, οπότε το τελευταίο πράγμα που πραγματικά πρέπει να προσέξετε είναι ο αριθμός των τριχοθυλακίων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξ-ερευνήσετε: πηγαίνετε και δείτε τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν περισσότερων γιατρών και κλινικών, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια έξυπνη απόφαση και στο τέλος να απολαύσετε ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα μαντέψει ποτέ ότι είναι μεταμόσχευση

Related Posts

Νέα ελπίδα για όσους πάσχουν από τριχόπτωση: Καινοτόμος τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών από μια κλινική στην Κωνσταντινούπολη προσφέρει πρωτοφανή αποτελέσματα και δεν είναι τόσο ακριβή όσο νομίζετε!

Μπορείτε πραγματικά να επαναφέρετε τη γραμμή των μαλλιών σας σε αυτό που ήταν; Αυτή η κλινική στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας

Read More