Ο γιατρός που νικά τη γενετική: Γνωρίστε τον άνθρωπο που έδωσε σε χιλιάδες ασθενείς ένα κεφάλι γεμάτο φυσικά & πυκνά μαλλιά

Παράλληλα με τις παλιές και γνωστές μεθόδους και μεταξύ όλων των κλινικών που προσφέρουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, μια νέα και επαναστατική τεχνολογία που αναπτύχθηκε από έναν από τους καλύτερους γιατρούς στην Τουρκία παρουσιάζει εκπληκτικά αποτελέσματα και δίνει στους ασθενείς νέες ελπίδες. Γνωρίστε τον Δρ. Levent Acar, τον γιατρό που άλλαξε τον κόσμο των μεταμοσχεύσεων από άκρη σε άκρη

Εάν σκέφτεστε να υποβληθείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών, θα πρέπει να γνωρίσετε τη μεγαλύτερη κλινική στον κόσμο.

Μετά από πολλές ερωτήσεις από όσους ενδιαφέρονται για τη μεταμόσχευση μαλλιών, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις πιο συχνές και σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τον Δρ Acar και την κλινική του, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποιος θα θεραπεύσει το κεφάλι σας.

Ποιος είναι ο Δρ. Levent Acar και ποια είναι η ειδικότητά του;

Ο Δρ. Acar είναι ο ιδιοκτήτης και ιατρικός διευθυντής της Cosmedica International, της μεγαλύτερης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο.
Ο Δρ. Acar έλαβε την εκπαίδευσή του στη Γερμανία και την Τουρκία και σήμερα θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και ένας από τους πιο σημαντικούς και κορυφαίους γιατρούς στον κόσμο.
Ο Δρ. Akar είναι περισσότερο γνωστός για την ανάπτυξη της μεθόδου DHI σε συνδυασμό με λεπίδες ζαφειριού, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ομιλητές σε όλα τα μεγάλα διεθνή συνέδρια και φέτος κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας για την εφεύρεση του Robofen (ειδικό εργαλείο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τους γιατρούς του κλάδου των μεταμοσχεύσεων).

Ο Δρ Akar είναι γιατρός. Αυτός και η κλινική του έχουν περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στον τομέα και έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 20.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Η Cosmedica, είναι μια διεθνής κλινική υπό τη διοίκησή του, και έχει αντιπροσωπείες- κεντρικά γραφεία σε περισσότερες από 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Βραζιλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, των Εμιράτων, της Κίνας, της Ιαπωνίας και άλλων, ενώ δέχεται επισκέψεις ασθενών από περισσότερες από 100 χώρες.

Η κλινική Cosmedica είναι η πιο καινοτόμος στον κόσμο - είναι ένα ιδιωτικό και πλήρως εξοπλισμένο ιατρικό κέντρο: η κλινική έχει πάνω από 150 μέλη προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, νοσηλευτών, αναισθησιολόγων, διερμηνέων, προσωπικού εξυπηρέτησης πελατών και πολλές άλλες ειδικότητες.

Ο Δρ Levent Akar είναι προσκεκλημένος ομιλητής στο συνέδριο S.I.TRI στη Φλωρεντία, 2022

Ποια είναι η σημασία της συμμετοχής του γιατρού στη διαδικασία;

Ο γιατρός είναι ο αρχιτέκτονας της θεραπείας και συναντά πάντα τον ασθενή πριν από τη θεραπεία αυτοπροσώπως.
Ο γιατρός είναι ο μοναδικός σχεδιαστής της επέμβασης και είναι ο μόνος που εκτελεί ιατρική συνέντευξη, φυσική εξέταση, σχεδίαση των τμημάτων λήψης και τοποθέτησης των μοσχευμάτων, την πρόσθια γραμμή μαλλιών, προσδιορίζει τις περιοχές πυκνότητας, τις κατευθύνσεις, τις γωνίες, τι μέγεθος λεπίδας, το μέγεθος των punch, την κλίσει των τριχοθυλακίων και την κατάλληλη ποσότητα για ασφαλή συγκομιδή.

Ο γιατρός θα αποφασίσει επίσης εάν πρέπει να χρησιμοποιηθούν πρόσθετες περιοχές για λήψη μοσχευμάτων όπως η γενειάδα και στήθος, θα δώσει συστάσεις για περαιτέρω θεραπεία και θα παρακολουθεί τα αποτελέσματα. Ο ιατρός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επέμβαση και είναι ο υπογράφων της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κλινικής του Δρ. Ακάρ και άλλων κλινικών στην Τουρκία;

Υπάρχουν πολλές καλές κλινικές στην Τουρκία, μια χώρα γνωστή στον κόσμο ως h αυτοκρατορία της μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά ένα από τα πράγματα που κάνει την κλινική Cosmedica μοναδική είναι το σύνθημα του Δρ Akar - "Φυσικό αποτέλεσμα πάνω απ΄ όλα", που σημαίνει μεταμοσχεύσεις που δεν θα μοιάζουν ψεύτικες, αλλά είναι απολύτως φυσικές.

Τα πιο φυσικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα που πετυχαίνει ο Dr. Acar στον κόσμο οφείλονται σε διάφορες παραμέτρους:
Α. Προσοχή σε κάθε ασθενή: Ο γιατρός εξετάζει προσωπικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, την προέλευση, την ηλικία και τα λοπά δεδομένα κάθε ασθενούς και σχεδιάζει γι 'αυτόν τη γραμμή των μαλλιών και όλη την περιοχή της μεταμόσχευσης.
Β. Χρήση μεγάλων ποσοτήτων τριχοθυλακίων: Η μέθοδος DHI microsapphire καθιστά δυνατή τη συλλογή μεγάλων ποσοτήτων τριχοθυλακίων, χωρίς κίνδυνο για τη δότρια περιοχή, γεγονός που δημιουργεί μέγιστη πυκνότητα που αποτρέπει καταστάσεις αραιών πυκνοτήτων ή τεχνητής και αφύσικης εμφάνισης.
Γ. Αποκλειστική μέθοδος που επιτρέπει ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς ενσωμάτωσης: Σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους FUE και DHI, στις οποίες το ποσοστό απορρόφησης των τριχοθυλακίων κυμαίνεται μεταξύ 75-85%, με την προηγμένη μέθοδο DHI micro sapphire, ο ρυθμός απορρόφησης φτάνει περίπου το 98%. Ο υψηλός ρυθμός απορρόφησης είναι ένας από τους κρισιμότερους παράγοντες για μια πυκνή, φυσική και υγιή εμφάνιση των μαλλιών.

Η αλήθεια είναι ότι η μέθοδος DHI MicroSapphire δεν είναι καθόλου συγκρίσιμη με τις κλασικές μεθόδους που παρέχονται από τις διάφορες κλινικές (όπως η FUE και η DHI), καθώς είναι πιο καινοτόμος, απαιτεί περισσότερο χρόνο και ακρίβεια στην τοποθέτηση, αλλά οδηγεί σε πυκνότερο αποτέλεσμα και ως εκ τούτου το κόστος της είναι υψηλότερο.
Στην πραγματικότητα, όταν μιλάμε για την κλινική του Δρ. Acar σε σύγκριση με άλλες κλινικές, είναι αδύνατο να συγκρίνουμε "μήλα με πορτοκάλια, καθώς η μέθοδος είναι διαφορετική και αποκλειστική πατέντα του Δρ. Acar.
Χάρη στην πολύπλοκη πρακτική και τεχνική, η ικανότητα που απαιτείται από τις ομάδες που συμμετέχουν στην εμφύτευση πρέπει να είναι πολύ υψηλότερη, ολόκληρος ο ιατρικός εξοπλισμός κατασκευάζεται στη Γερμανία και είναι το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και της ποιότητας, γεγονός που φέρνει πολύ πιο φυσικά και ποιοτικά αποτελέσματα

Δρ. Levent Acar, εφευρέτης της επαναστατικής μεθόδου DHI Microsapphire

Ποια είναι η εκπαίδευση του προσωπικού που θα εκτελέσει τη θεραπεία και τι ειδικό εξοπλισμό χρησιμοποιεί;

Tην μεταμόσχευση πραγματοποιούν ομάδες τριών ειδικευμένων νοσηλευτών με ακαδημαϊκή ιατρική εκπαίδευση. Αυτή η ομάδα είναι κοντά στον ασθενή από την αρχή μέχρι το τέλος της επέμβασης, υπό την υψηλή επίβλεψη του ιατρού ή του αναπληρωτή του.
Κάθε μέλος της ομάδας έχει τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας στην κλινική και χιλιάδες μεταμοσχεύσεις, και εκπαιδεύτηκε προσωπικά από τον ίδιο τον Δρ. Acar.

Στην κλινική υπάρχουν τρεις αρχηγοί των ομάδων που είναι οι αναπληρωτές του Δρ. Acar και είναι οι μόνοι που εκτελούν το στάδιο ανοίγματος καναλιών, ένα πολύ σημαντικό στάδιο στην εμφύτευση που διαρκεί περίπου από 40 λεπτά έως μία ώρα.
Τα υπόλοιπα στάδια, όπως η συλλογή και η τοποθέτηση του εμφυτεύματος, εκτελούνται από ειδικευμένους νοσηλευτές οι οποίοι, όπως αναφέρθηκε, εκπαιδεύτηκαν προσωπικά από τον Δρ Acar και λειτουργούν σύμφωνα με τους αυστηρούς τουρκικούς κανονισμούς και υπόκεινται στους κανονισμούς του Τουρκικού Υπουργείου Υγείας

Το αφοσιωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της Cosmedica συνοδεύει τον ασθενή από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας

Η κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη υπερηφανεύεται για τον πιο σύγχρονο και προηγμένο εξοπλισμό, ο οποίος επιτρέπει την καλύτερη θεραπεία και ένα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, χάρη στην ικανότητα σωστής αξιολόγησης των μαλλιών και της δότριας περιοχής καθώς και τη σχολαστική διαλογή των τριχοθυλακίων που συλλέγονται ώστε να διασφαλιστεί ότι μεταμοσχεύονται μόνο τα καλύτερα τριχοθυλάκια.

Οι δύο συσκευές που κάνουν τη διαφορά αυτή είναι η συσκευή Tricholab, μια προηγμένη συσκευή που αξιολογεί την ποιότητα των μαλλιών στη δότρια περιοχή και ένα καινοτόμο μικροσκόπιο υψηλής ευκρίνειας (HD) που βρίσκεται σε κάθε μία από τις αίθουσες θεραπείας και χρησιμοποιείται για την ταξινόμηση των τριχοθυλακίων.

Cosmedica - αξιολογήσεις, κριτικές και διεθνής φήμη

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Δρ. Acar θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών: είναι περιζήτητος λέκτορας σε διεθνή συνέδρια και εφευρέτης πολλών μοναδικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα, μεταξύ των οποίων η μέθοδος λεπτή λεπίδα ζαφειριού και η πένα Robopen.

Ο Δρ. Acar λαμβάνει επίσης υψηλές αξιολογήσεις, από χιλιάδες ασθενείς που είναι ικανοποιημένοι με τη διαδικασία και τα αποτελέσματα, και μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε στη σελίδα του στο Facebook καθώς και σε σημαντικά φόρουμ σε όλο τον κόσμο

Related Posts

Νέα ελπίδα για όσους πάσχουν από τριχόπτωση: Καινοτόμος τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών από μια κλινική στην Κωνσταντινούπολη προσφέρει πρωτοφανή αποτελέσματα και δεν είναι τόσο ακριβή όσο νομίζετε!

Μπορείτε πραγματικά να επαναφέρετε τη γραμμή των μαλλιών σας σε αυτό που ήταν; Αυτή η κλινική στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας

Read More