Νέα ελπίδα για όσους πάσχουν από τριχόπτωση: Καινοτόμος τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών από μια κλινική στην Κωνσταντινούπολη προσφέρει πρωτοφανή αποτελέσματα και δεν είναι τόσο ακριβή όσο νομίζετε!

Μπορείτε πραγματικά να επαναφέρετε τη γραμμή των μαλλιών σας σε αυτό που ήταν; Αυτή η κλινική στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας λέει ότι σίγουρα μπορείτε! Με περισσότερους από 20.000 ευχαριστημένους ασθενείς παγκοσμίως, η κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη, με επικεφαλής τον παγκοσμίου φήμης Δρ Levent Acar, ανέπτυξε μια μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που προσφέρει περισσότερα μοσχεύματα, περισσότερες τρίχες και μια ολοκαίνουργια γραμμή μαλλιών, ακόμη και αν η κληρονομικότητα υπάρχει στην οικογένειά σας.

Κανείς δεν θέλει να μοιάζει σαν να έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτή είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που οι περισσότεροι άνθρωποι θα εξετάσουν όταν εξετάζουν μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.

Και όμως, όταν πρόκειται για την επιλογή της κλινικής και της μεθόδου μεταμόσχευσης, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που επιλέγουν να συμβιβαστούν με την ποιότητα της θεραπείας τους, τον αριθμό των τριχών και των τριχοθυλακίων στη διαδικασία, με αποτέλεσμα μια κακή γραμμή μαλλιών και βλάβη στην δότρια περιοχή τους (για την οποία θα εξηγήσουμε αργότερα λεπτομερώς) που θα καταστήσει ακόμη πιο δύσκολη την αποκατάσταση αργότερα.

Συναντηθήκαμε με τον κ. Αργύρη Αργυριάδη, διευθυντή του γραφείου της Κλινικής Cosmedica στην Αθήνα, για να μάθουμε τα νέα από την Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Αργύρης Αργυριάδης, Διευθυντής, του γραφείου της Cosmedica στην Αθήνα.

Ο κ. Αργυριάδης μοιράστηκε μαζί μας όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη βραβευμένη μέθοδο μεταμόσχευσης του Dr. Levent Acar και έδωσε επίσης μερικές σημαντικές συμβουλές για όποιον ενδιαφέρεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Έτσι, εάν μπερδεύεστε μεταξύ όλων των διαφορετικών μεθόδων και δεν είστε σίγουροι ποια είναι η διαφορά μεταξύ FUE, FUT, DHI όλων αυτών των άλλων όρων, αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για εσάς.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Περισσότερες τρίχες, ελάχιστος πόνος και ζημιά.

«Η κύρια πρόκληση σε κάθε τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η επίτευξη φυσικής εμφάνισης μέσω υψηλής πυκνότητας τριχών, με ασφάλεια και την ελάχιστη βλάβη», εξηγεί ο κ. Αργύρης Αργυριάδης, διευθυντής του γραφείου της κλινικής στην Αθήνα και αποκλειστικού αντιπροσώπου της διεθνούς κλινικής Cosmedica στην Ελλάδα.

«Ο υψηλός ρυθμός απορρόφησης των τριχών και των τριχοθυλακίων καθώς και η επιβίωση της μέγιστης ποσότητας μεταμοσχευμένων μαλλιών στο τέλος της διαδικασίας είναι κρίσιμοι παράγοντες για μια πυκνή, φυσική και υγιή εμφάνιση στο τριχωτό, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στον ασθενή», λέει ο κ. Αργυριάδης.

«Δυστυχώς, ακόμη και με όλη την τεχνολογική πρόοδο στον τομέα τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι γιατροί εξακολουθούν να προσφέρουν ξεπερασμένες παλιές μεθόδους, με τις οποίες μπορούν να συλλέξουν έναν πολύ μικρό αριθμό τριχών από τη δότρια περιοχή, οδηγώντας σε μια αδύναμη και αραιή γραμμή μαλλιών που δεν φαίνεται φυσική με κανέναν τρόπο», εξηγεί.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαφορά, ο κ. Αργυριάδης αναφέρεται στην κλασική μέθοδο FUE και στη μεταγενέστερη μέθοδο DHI που μπορεί να εξαγάγει μόνο έναν περιορισμένο αριθμό μοσχευμάτων, και αφήνει τον ασθενή με πολύ χαμηλό αριθμό μαλλιών.

Τι το ιδιαίτερο έχει λοιπόν η μέθοδος του Δρ Acar;

Ο κ. Αργυριάδης εξηγεί: «Ο Δρ Acar έχει αναπτύξει μια νέα και βελτιωμένη μέθοδο, την DHI Micro Saphhire. Αυτή η νέα μέθοδος συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία τόσο από τη FUE όσο και από την DHI ενώ χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό σχεδιασμένο για τη συγκομιδή πολύ περισσότερων τριχών και τριχοθυλακίων, με ελάχιστη ή καθόλου ζημιά στη δότρια περιοχή.

Levent Acar, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, της κλινικής Cosmedica στην Κώνσταντινούπολη.

Όταν χρησιμοποιούμε την DHI Micro Sapphire, μπορούμε να εξαγάγουμε διπλάσιες τρίχες, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη τη δότρια περιοχή. Αυτό είναι επίσης που μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μια «μεγα-συνεδρία», που σημαίνει να κάνουμε διήμερες μεταμοσχεύσεις, καλύπτοντας μεγαλύτερη περιοχή του κεφαλιού.

Με την μέθοδο DHI Micro Sapphire, η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά στην κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη, μπορούμε να φτάσουμε να τοποθετήσουμε από 4.000- 6.000 τριχοθυλάκια, που μεταφράζονται σε περίπου 8.400-12.600 τρίχες, σε σύγκριση με μόλις 2.800 τριχοθυλάκια (5600 τρίχες) που ήταν δυνατό με τις παλαιότερες μεθόδους. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά μεταξύ ενός μέτριου αποτελέσματος που μοιάζει με μεταμόσχευση και μιας πραγματικά πυκνής υγιούς γραμμής μαλλιών που κανείς δεν θα μαντέψει ότι δεν είναι φυσική.

Απίστευτα αποτελέσματα με τη μέθοδο DHI Micro Sapphire. Κλινική Cosmedica Κωνσταντινούπολη.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανα μεταμόσχευση»

Το κύριο ζήτημα όταν προσπαθούμε να επιτύχουμε φυσικά αποτελέσματα, είναι η μέγιστη κάλυψη της περιοχής και αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων και των μαλλιών ανά τετραγωνικό εκατοστό. Όσα περισσότερα τριχοθυλάκια συλλέξουμε με ασφάλεια από τη δότρια περιοχή, τόσο περισσότερα θα πρέπει όχι μόνο να τοποθετηθούν αλλά και να επιζήσουν, προκειμένου να δημιουργήσουμε πυκνή, και υγιή γραμμή μαλλιών.

Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι η χρήση της μεθόδου DHI Micro Sapphire ανέρχεται σχεδόν στο διπλάσιο των τριχών που μεταμοσχεύονται σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ένας εξαιρετικός και πρωτοφανής αριθμός!

Εξετάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες «πριν και μετά» από την κλινική, τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ καλά και είναι αληθινά! Μόλις τα πρόσφατα μεταμοσχευμένα μαλλιά μεγαλώσουν, είναι σχεδόν αδύνατο να υποθέσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, αυτό το άτομο ήταν πραγματικά φαλακρό ή υπέφερε από τριχόπτωση.

«Η DHI Micro Sapphire, η νέα μέθοδος που ανέπτυξε ο Dr. Acar, παρουσιάζει για πρώτη φορά δραματική βελτίωση στην πυκνότητα των μαλλιών και στο ρυθμό απορρόφησης μοσχευμάτων και τριχών, επιτρέποντας στους ασθενείς, με μία μόνο θεραπεία, να επιτύχουν πυκνά και φυσικά μαλλιά, με ελάχιστο τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και με σύντομους χρόνους ανάρρωσης», εξηγεί ο κύριος Αργύρης Αργυριάδης.

Ο Δρ Levant Acar, ο οποίος έλαβε την εκπαίδευσή του στη Γερμανία και την Τουρκία, ίδρυσε την κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη το 2005 και γρήγορα την μετέτρεψε σε μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες κλινικές στον κόσμο, με επίσημα γραφεία σε 18 χώρες παγκοσμίως.

«Είναι στην πραγματικότητα η μόνη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών μέχρι σήμερα που εγγυάται 98% λήψη τριχών και μοσχευμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχει το πυκνότερο δυνατό αποτέλεσμα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γνωστή μέθοδο σήμερα». Λέει ο κ. Αργυριάδης, «και παρέχεται αποκλειστικά στην κλινική Cosmedica, στην Κωνσταντινούπολη».

Μετά από προσεκτική έρευνα, η Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη είναι πράγματι η μόνη κλινική στον κόσμο μέχρι σήμερα που προσφέρει αυτό που θεωρείται σήμερα μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο. Παρουσιάζοντας απαράμιλλα αποτελέσματα για όλους τους τύπους μαλλιών και σχεδόν όλα τα επίπεδα φαλάκρας.

Μόνο η DHI Micro Sapphire μπορεί να προσφέρει αυτά τα αποτελέσματα. Κλινική Cosmedica Κωνσταντινούπολη.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Ασυναγώνιστα αποτελέσματα - προσιτές τιμές

Αν νομίζετε ότι αυτό το είδος θεραπείας θα ήταν δαπανηρό και ακριβό, σας περιμένει μια έκπληξη. "Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η Cosmedica προσφέρει πραγματικά εξαιρετικά προσιτές τιμές και πακέτα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της φροντίδας που παρέχεται στους ασθενείς της", λέει ο κ. Αργυριάδης.

«Φυσικά, κάθε ασθενής έχει τη δική του μοναδική ιδιαιτερότητα και κανένα κεφάλι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά προτρέπω όλους όσους σκέφτονται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση, να συναντηθούν μαζί μου, στο γραφείο μας στην Αθήνα, να κάνουν την πρώτη τους εξατομικευμένη αξιολόγηση να δουν τι προσφέρουμε, και είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείτε!» προσθέτει ο κ. Αργυριάδης.

Μια νέα ευκαιρία για τους Έλληνες ασθενείς

Μέχρι πρόσφατα, οι Έλληνες ασθενείς που έπασχαν από τριχόπτωση και φαλάκρα έπρεπε να βασίζονται στις τοπικές κλινικές που χρησιμοποιούν παλιές μεθόδους που παρέχουν μέτρια αποτελέσματα ή να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν απευθείας με την κλινική και να χειριστούν τα πάντα μόνοι τους.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες της κλινικής από την Ελλάδα, στα τέλη του 2022, η Cosmedica άνοιξε επίσημο γραφείο στην Αθήνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς να έρθουν για προσωπική συνάντηση ώστε να λάβουν την αξιολόγησή τους, από μια εξουσιοδοτημένη ομάδα και εποπτευόμενη από τον ίδιο τον Δρ Acar, ώστε να μπορούν να λάβουν προσωπική αξιολόγηση και εξατομικευμένη προσφορά, καθώς και περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις πριν ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για την επέμβαση.

Η αποκατάσταση της φυσικής γραμμής των μαλλιών μας, και μαζί με αυτήν της ευτυχίας και της αυτοπεποίθησής μας, είναι ανεκτίμητη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε μια κλινική με εμπειρία και φήμη, με επικεφαλής έναν γιατρό διεθνούς φήμης, με μια εξειδικευμένη και πολύ έμπειρη ομάδα.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Related Posts