Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Η κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, ανοίγει επίσημο γραφείο στην Αθήνα!

Η Διεθνής Κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη, με επικεφαλής τον Δρ Levent Acar, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, προσφέρει τη μόνη μέθοδο στον κόσμο που εγγυάται κατά 98% επιτυχή λήψη τριχών και μοσχευμάτων. Με εκπληκτικά αποτελέσματα και περισσότερες από 20.000 επιτυχημένες επεμβάσεις, δεν είναι περίεργο ότι ασθενείς από όλο τον κόσμο περιμένουν τη σειρά τους για να υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία.

Κανείς δεν θέλει να μοιάζει σαν να έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτή είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που οι περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν κατά νου όταν εξετάζουν μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η κλινική Cosmedica με έδρα την Κωνσταντινούπολη, ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Δρ Levent Acar, έναν βραβευμένο παγκοσμίως & αναγνωρισμένο εμπειρογνώμονα, προσφέρει αυτό που θεωρείται σήμερα μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, παρουσιάζοντας απαράμιλλα αποτελέσματα για όλους τους τύπους τριχών και σχεδόν όλα τα επίπεδα φαλάκρας.

Το DHI Micro Sapphire, η νέα μέθοδος που ανέπτυξε ο Dr. Acar, παρουσιάζει για πρώτη φορά δραματική βελτίωση στην πυκνότητα των μαλλιών και στο ρυθμό απορρόφησης μοσχευμάτων και τριχών, επιτρέποντας στους ασθενείς, με μία μόνο επέμβαση, να επιτύχουν πυκνά και φυσικά μαλλιά, με ελάχιστο τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και με σύντομους χρόνους αποκατάστασης.

Είναι στην πραγματικότητα η μόνη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών μέχρι σήμερα που εγγυάται 98% λήψη τριχών και μοσχευμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχει το πυκνότερο δυνατό αποτέλεσμα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο γνωστή σήμερα.

Αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών DHI micro Sapphire μετά από μόλις έξι μήνες

Λόγω της μεγάλης ζήτησης του ελληνικού κοινού για τη μέθοδο θεραπείας, η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες στον κόσμο για μεταμόσχευση μαλλιών, η κλινική Cosmedica άνοιξε πλέον επίσημο γραφείο στην Αθήνα, το οποίο επιτρέπει στους ασθενείς να απολαύσουν μια επαγγελματική προσωπική αξιολόγηση ακόμη και πριν ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να πραγματοποιήσουν τη μεταμόσχευση.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανα μεταμόσχευση»

Ο στόχος κάθε ασθενούς που επιλέγει μεταμόσχευση μαλλιών ήταν πάντα να αποκαταστήσει μια φυσική, γεμάτη και υγιή γραμμή μαλλιών. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης επικεντρώνονταν πάντα στη βελτίωση της πυκνότητας των μαλλιών, παράγοντας μια φυσική γραμμή μαλλιών και φυσικά επιτρέποντας την απορρόφηση του υψηλότερου δυνατού ποσοστού τριχοθυλακίων.

Οι παλιές και γνωστές μέθοδοι, μερικές αναπτύχθηκαν στη δεκαετία του 1970 και μερικές στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ήταν αναποτελεσματικές και άφηναν πολλές ορατές ουλές, μαζί με τη χαμηλή απορρόφηση των ωοθυλακίων και των χαμηλών τριχών, που οδήγούσανσαν σε ένα αποτέλεσμα που φαινόταν αφύσικο.

Τα τελευταία χρόνια, εισήχθη η άμεση εμφύτευση μαλλιών (DHI), η οποία για πρώτη φορά κατέστησε δυνατή την πλήρη αφαίρεση των τομών και την εμφύτευση των μοσχευμάτων χρησιμοποιώντας έναν εμφυτευτή, αλλά εξακολουθούσε να υπάρχει ένα όριο στα αποτελέσματα που παρέχονται όσον αφορά μια φυσική γραμμή μαλλιών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέχρι τώρα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αποφεύγουν την ιδέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, φοβούμενοι ότι θα πρέπει να συμβιβαστούν με ένα μέτριο αποτέλεσμα και μια τεχνητή εμφάνιση που δεν θα φαίνεται φυσική.

Όταν μιλάτε με ασθενείς από την κλινική Cosmedica, υπάρχει ένα πράγμα που όλοι τους λένε συνεχώς, συνήθως με ένα μεγάλο χαρούμενο χαμόγελο στο πρόσωπό τους: «Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για μεταμόσχευση και όχι για τα αρχικά μου μαλλιά».

Εξετάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες «πριν και μετά» από την κλινική, τα αποτελέσματα φαίνονται σχεδόν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μόλις τα νέα μεταμοσχευμένα μαλλιά μεγαλώσουν, είναι σχεδόν αδύνατο να υποθέσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, αυτό το άτομο ήταν πραγματικά φαλάκρα ή υπέφερε από τριχόπτωση.

Αποκατάσταση της γραμμής των μαλλιών σας, ακόμη και αν η αλωπεκία υπάρχει ως κληρονομικότητα από την οικογένεια σας

Ο Δρ Levent Acar, ο οποίος έλαβε την εκπαίδευσή του στη Γερμανία και την Τουρκία, ίδρυσε την κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη το 2005, γρήγορα την μετέτρεψε σε μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες κλινικές στον κόσμο, με επίσημα γραφεία σε 18 χώρες παγκοσμίως.

Οι καινοτομίες του Δρ Levent Acar θεωρείται ότι έχουν πραγματικά φέρει επανάσταση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με πολυάριθμες εφευρέσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπό το όνομά του. Του απονεμήθηκε επίσης το Βραβείο Καινοτομίας και Ανάπτυξης 2022 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Sitri, τον Ιατρικό Σύλλογο Τριχολογίας (Hair Science) στην Ιταλία.

Ο Δρ Acar επιδεικνύει τη συσκευή ανοίγματος του καναλιού, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καταχωρημένο στο όνομά του, σε εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο

Η νέα μέθοδος, η οποία έλαβε το όνομα DHI micro Sapphire, και τα εκπληκτικά αποτελέσματα που παρουσίασαν οι ασθενείς, προσέλκυσαν ειδικούς από όλο τον κόσμο που ήθελαν να δουν μόνοι τους και να μάθουν πώς μπορούν να επιτευχθούν αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η μοναδική μέθοδος DHI Micro Sapphire εκτελείται αποκλειστικά στην κλινική Cosmedica στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Δρ Acar, δεν έχει σημασία αν έχετε γενετική τάση για φαλάκρα ή μόλις αναπτύξατε τριχόπτωση, χρησιμοποιώντας την τεχνική DHI Micro Sapphire είναι δυνατόν να αποκαταστήσετε τα μαλλιά από σχεδόν όλα τα επίπεδα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Μέγιστα αποτελέσματα, ελάχιστος πόνος, καμία ζημιά.

«Η κύρια πρόκληση σε οποιαδήποτε τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η επίτευξη φυσικής εμφάνισης μέσω υψηλής πυκνότητας τριχοθυλακίων, με ασφάλεια και με ελάχιστη βλάβη στο δέρμα», εξηγεί ο κ. Αργύρης Αργυριάδης, διευθυντής γραφείου της Cosmedica στην Ελλάδα, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της COSMEDICA Global, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Dr. Acar.

«Ο υψηλός ρυθμός απορρόφησης των τριχοθυλακίων και η μεγάλη ποσότητα μεταμοσχευμένων μαλλιών στο τέλος της διαδικασίας είναι κρίσιμοι παράγοντες για μια φυσική και υγιή πυκνή εμφάνιση, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στον ασθενή», λέει ο κ. Αργυριάδης.

«Για να φανεί η μεταμόσχευση εντελώς φυσική, υπάρχουν τόσα πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η δομή του προσώπου, οι μύες του μετώπου, η εθνικότητα, ο τύπος μαλλιών, η ποιότητα των μαλλιών, το πάχος των μαλλιών και η επιλογή της πυκνότητας και της διασποράς». Η επιλογή ενός ανεπαρκώς ειδικευμένου ατόμου για την εκτέλεση της μεταμόσχευσης, είτε λόγω προσπάθειας εξοικονόμησης χρημάτων είτε απλώς λόγω έλλειψης γνώσεων και ικανοτήτων, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες παρενεργειών ή ακόμα και επιπλοκών. Στη συνέχεια, εκ των υστέρων, θα είναι πολύ προβληματικό να διορθωθεί μια κακώς σχεδιασμένη μεταμόσχευση που έγινε σε μια φθηνή κλινική.

Αποτελέσματα που αλλάζουν τη ζωή. Μεταμόσχευση μαλλιών DHI micro Sapphire r μετά από μόλις έξι μήνες

Μια νέα ευκαιρία για τους Έλληνες ασθενείς

Μέχρι πρόσφατα, οι Έλληνες ασθενείς που έπασχαν από τριχόπτωση έπρεπε να βασίζονται σε τοπικές κλινικές χρησιμοποιώντας παλιές μεθόδους που παρέχουν μέτρια αποτελέσματα ή να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν απευθείας με την κλινική και να χειριστούν τα πάντα μόνοι τους.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης στην Ελλάδα, στο τέλος του 2022 η Cosmedica Clinic άνοιξε επίσημο γραφείο στην Αθήνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς να προσέλθουν για προσωπική συνάντηση για να λάβουν την αξιολόγησή τους, από ομάδα εξουσιοδοτημένη και εποπτευόμενη από τον ίδιο τον Δρ. Acar, ώστε να λάβουν προσωπική αξιολόγηση και εξατομικευμένη προσφορά, καθώς και περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις πριν ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να λάβουν τη διαδικασία.

Στο τέλος της ημέρας, η αποκατάσταση της φυσικής γραμμής των μαλλιών μας, και μαζί με αυτήν η ευτυχία και η αυτοπεποίθησή μας, είναι ανεκτίμητη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε μια κλινική με εμπειρία και φήμη, με επικεφαλής έναν ιατρό διεθνούς φήμης, με μια εξειδικευμένη και πολύ έμπειρη ομάδα.

Ονειρεύεστε να επιστρέψετε σε ένα κεφάλι γεμάτο πυκνά και φυσικά μαλλιά;

Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία! Αφήστε τα στοιχεία σας και οι ειδικοί της Cosmedica Greece θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Related Posts

Νέα ελπίδα για όσους πάσχουν από τριχόπτωση: Καινοτόμος τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών από μια κλινική στην Κωνσταντινούπολη προσφέρει πρωτοφανή αποτελέσματα και δεν είναι τόσο ακριβή όσο νομίζετε!

Μπορείτε πραγματικά να επαναφέρετε τη γραμμή των μαλλιών σας σε αυτό που ήταν; Αυτή η κλινική στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας

Read More